2013. máj. 9.

Üdv!





Sziasztok! Először is szeretném, ha tudnátok, hogy ez a blog nem hétköznapi/alaptörténet lesz (vagyis nem az lenne). A történet két főszereplője Selena Gomez (Dorothy Clark) és Harry Styles. Ebben a történetben is benne lesznek a fiúk és barátnőik, de csak, mint hétköznapi emberek. Semmi kamera, semmi TV, semmi "Ah, ők a híres One Direction!" dolog. Egyszerű, hétköznapi emberek lesznek. És, ami azt hiszem, hogy egy elég fontos dolog, az az, hogy az egész történet az I. Világháborúban (1914-1918) játszódik. 

Nem vagyok profi történetíró, és ez az első blogom. Úgy gondoltam, hogy Miért ne? alapon megpróbálom, és, ha nem sikerül, akkor abba hagyom. De mindenekelőtt szerettem volna kipróbálni magam ezen a téren, mert egy ilyen történet nem mindennapi (szerintem). Úgy gondolom, hogy elég sok a sablonos alaptörténet, ami abból áll, hogy van két fiatal, akik találkoznak, egy-két rész után már összejönnek, esküvő meg minden, és az egész ezen alapszik. Veszekednek, majd ugyan abban a részben, vagy csak pár sor után kibékülne. Ez a veszekedés is csak annyiból áll, hogy aprócseprő dolgon összekapnak. Félre értés ne essék! Nem akarok más írókat megsérteni, vagy lehordani a munkájukat, csak szerintem a legtöbb blog ilyen. Tudom, nehéz elkezdeni, meg nehéz az egész. Tapasztalat. Hisz, akárhogy is első blogom, meg kellet szenvednem azzal, hogy érthetően fogalmazzak. 

Lényeg a lényeg! Remélem, hogy tetszeni fog a blogom és rendszeres olvasóivá váltok. A részeket nem fogom kommentekhez/feliratkozókhoz kötni, de jól esne, hogy tudjam, érdemes e folytatnom, vagy sem. Még egyszer mondom nem kötöm semmiféle "szabályhoz”. 
Az első részt valószínűleg a jövőhét folyamán fogom hozni. 

Puszi, ∂αηנєℓℓє♥! :*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése